Energirådgivning

Selvom vi gerne vil hjælpe med at skaffe billig energi igennem vores konkurrenceudsættelse og overvågning, er den billigste kWh og m3 stadig den, der ikke bliver brugt. Det er derfor vigtigt at have et konstant fokus på energibesparelser.

Vi er ikke selv ude at lave direkte energibesparelsesprojekter, men igennem vores netværk har vi kontakt til mange seriøse energirådgivere, der kan hjælpe med at realisere projekter.

Energibesparelser er penge værd, ikke kun i det reducerede forbrug, men også selve kWh besparelsen kan sælges til den højestbydende, uanset om besparelsen kommer fra et reduceret olie, gas eller elforbrug.

Energibesparelse som en handelsvare, er en konsekvens af at folketinget har pålagt energiselskaberne at realisere en vis mængde energibesparelser hvert år. I den forbindelse giver mange energiselskaber et kontant tilskud til energibesparende projekter, for at kunne opfylde deres kvote.

Der kan være meget stor forskel på hvor stort tilskud de enkelte selskaber tilbyder, så lad os hjælpe med at finde de bedste priser. I den forbindelse er det meget vigtigt at understrege, at en aftale om salg af energibesparelser skal være på plads før projektet igangsættes.

Den billigste kWh er den, der ikke bliver brugt