Fair El & Gas til mindre og mellemstore virksomheder

Fair El & Gas er en del af Danmarks største energimæglervirksomhed, Energi Team ApS, og er etableret for at skaffe små og mellemstore erhvervskunder fordelagtige storkundeaftaler på el og naturgas.

Bramdrupskovvej 20A
6000 Kolding

+45 25 44 22 81

Velkommen til Fair El & Gas

Stordriftsfordele til små og mellemstore virksomheder

VELKOMMEN

Fair El & Gas er vores tilbud til små og mellemstore virksomheder, der gerne vil have fordelagtige storkundeaftaler på el og naturgas. 

Energi Team er Danmarks største energimæglervirksomhed. Vi har arbejdet med at forhandle fordelagtige elpriser siden 2011, og vores viden og erfaring er ikke længere forbeholdt store virksomheder.

Gennem Fair El & Gas sikrer vi besparende energiaftaler til små og mellemstore virksomheder. Hvor Energi Team håndterer hver kunde individuelt og sender dennes forbrug i udbud, tilbyder Fair El & Gas aftaler, hvor priserne er forhandlet på forhånd gennem puljeforhandlinger. Det giver dig store fordele og minimal administration.

Energi team + fair el-40
Din hjælp til el- og naturgasmarkedet

Vi hjælper dig med at navigere i et komplekst marked

Hvorfor os?

El- og naturgasmarkedet er en jungle. Priserne skifter dagligt og er afhængige af alt fra vejrudsigten til verdensøkonomien. Det er svært at indgå de rette aftaler uden omfattende viden.
Derfor tilbyder vi vores hjælp. Hos os får du:

En professionel håndtering af din virksomheds el- og naturgasleverancer, så du kan fokusere på din kerneforretning

Budgetsikkerhed, da næste års fastpris meldes ud senest i december måned

Tryghed i, at der altid er styr på udløbsdatoer, indkøb og vilkår

Fast pris på storkundevilkår

Mulighed for tilkøb af grønne el- og gasprodukter

Løbende forvaltning af porteføljen

Sådan gør vi

Hvordan fungerer det?

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Helt lavpraktisk foregår en aftale med os på den måde, at vi danner os et overblik over din virksomheds nuværende situation, som vi tager med os ind i forhandlingerne. Her forhandler vi med energiselskaberne og sikrer dig en fordelagtig pris. I året, hvor din el eller gas leveres, har du budgetsikkerhed, da puljeindkøbene ender ud med en fast pris for hele året.

Du køber vores specialistviden og kompetencer og får muligheden for at få adgang til storkundefordelene. Vi analyserer og forholder os til markedet og handler for dig, så det ikke alene kan mærkes på bundlinjen, men også på dit tidsforbrug.

Mød teamet

Vi skaber resultater

SIG HEJ