Fair El & Gas til mindre og mellemstore virksomheder

Fair El & Gas er en del af Danmarks største energimæglervirksomhed, Energi Team ApS, og er etableret for at skaffe små og mellemstore erhvervskunder fordelagtige storkundeaftaler på el og naturgas.

Bramdrupskovvej 20A
6000 Kolding

+45 25 44 22 81

Vi dækker hele paletten

Elpriser, naturgasaftaler eller rådgivning om grønne produkter – hvad skal vi hjælpe dig med?

YDELSER

El- og gaspriser er nogle af de mest volatile i verden, og de er afhængige af alt fra politik til vind og vejr. Markedet fungerer som et aktiemarked – og her er det svært at navigere uden et indgående kendskab. Det tilbyder vi at hjælpe dig med. 

Vores vigtigste funktion er at sikre, du får den rette aftale, der imødekommer dit behov og sikrer dig besparelser på bundlinjen. Samtidig har vi også altid et blik på den grønne agenda, som fylder mere og mere i forbrugeres såvel som virksomheders bevidsthed, og derfor kan vi også tilbyde dig fyldestgørende sparring herom.

Vi kører flere udbud hver måned, og vi har derfor hele tiden fingeren på pulsen med hensyn til hvilke leverandører, der har de bedste priser og vilkår – og vores erfaring siger, at det kan betale sig at konkurrenceudsætte energileverancerne.

Vi påtager os selvfølgelig alt det administrative arbejde omkring udbud og efterfølgende kontrol for at minimere jeres interne ressourceforbrug.

01
vælg

EL

El-markedet er faktisk et børsmarked. I Danmark købes og sælges el via den nordiske elbørs, og det er her, el-priserne bliver fastlagt, når nordiske producenter dagligt melder priser ind.

02
vælg

NATURGAS

Ligesom el, er naturgas en kostbar ressource med uhyre variable priser. Priserne varierer fra dag til dag og påvirkes af alt fra vejr til aktuelle lagerniveauer.

03
vælg

GRØNNE PRODUKTER

Du vil investere i grønne produkter og indarbejde grøn energi i din virksomhedsstrategi, men hvor skal du starte? Vi guider dig gennem junglen af tilbud.

about_section_02
about_section_03
about_section_01
Hvad tilbyder vi?

Vi hjælper vores kunder

HJÆLP

Konkurrenceudsættelse af energileverancer for både offentlige, kommunale og private virksomheder

EU-udbud, hvis det ønskes. Udbudsskabeloner udarbejdet i samarbejde med EU- og konkurrenceretsadvokater

Input til en indkøbsstrategi

Markedsovervågning i henhold til virksomhedens indkøbsstrategi

Hjælp til at navigere i junglen for grønne, miljørigtige produkter.

Løbende administrativ assistance som bindeled til den valgte leverandør i hele aftaleperioden.

Mød teamet

Vi skaber resultater

SIG HEJ