Fair El & Gas til mindre og mellemstore virksomheder

Fair El & Gas er en del af Danmarks største energimæglervirksomhed, Energi Team ApS, og er etableret for at skaffe små og mellemstore erhvervskunder fordelagtige storkundeaftaler på el og naturgas.

Bramdrupskovvej 20A
6000 Kolding

+45 25 44 22 81

Hvem er vi?

Vi er Danmarks førende
rådgivningsfirma inden for energi

Om os

Det er de færreste virksomheder, der afsætter store ressourcer til deres energiindkøb. Markedet er stort, komplekst og fyldt med variabler. Det betyder, at der ofte er store besparelser at hente. Og det er dét, vi er her for.

Vi er altid på din side. Vi er dine rådgivere, der varetager dine interesser – og vi bruger vores årelange erfaring til at forhandle energiaftaler hjem, der dækker dine behov. 

Energi Teams dedikerede medarbejdere har alle en indgående indsigt i og viden om energimarkedet. Vi er en blanding af tidligere sælgere og salgschefer fra store energivirksomheder og har dermed alle siddet på den 

anden side af forhandlingsbordet og forhandlet på vegne af leverandørerne.
Derfor har vi en unik indsigt i, hvordan markedet fungerer, og hvilke priser det er muligt at forhandle hjem til dig som kunde. 

Vores kundeportefølje tæller store virksomheder som Grundfos, Rambøll, Nykredit, JYSK og mange flere. Vi håndterer i øjeblikket indkøb af mere end 2 mia. kWh el og 460 mio. m3 naturgas på vegne af vores kunder, og det giver os en rigtig god fornemmelse af markedet. Den viden bruger vi også til at hjælpe små og mellemstore virksomheder gennem vores søsterselskab Fair El & Gas.

Kontakt os og book et uforpligtende møde allerede i dag. 

Mød teamet

Det skal være trygt at være kunde hos os. Derfor får du altid en fast kontaktperson, som varetager dine interesser – og som har et indgående kendskab til din virksomhed og jeres udfordringer. Vi kan prale af en hurtig svartid, og vores kunder oplever aldrig at ringe forgæves.

Vores proces

1.     Indledende spørgsmål og klarlægning af jeres nuværende el- og gasforbrug

2.     Strategimøde, hvor vi fastlægger jeres behov og indkøbsmæssige krav

3.     Indhentning af datamateriale og afstemning af målere og forbrugsdata

4.   Fastlæggelse af proces for prisindhentning

5.     Kvalificering af tilbud og aftaleindgåelse med leverandør

6.     Sideløbende dialog og sparring – f.eks. om investering i grønne produkter eller andet.

Mød teamet

Vi skaber resultater

SIG HEJ
Derfor skal du vælge os

Kundeudtalelser