• Energi Team ApS – Bramdrupskovvej 20A, 6000 Kolding
  • Energi Team ApS – Bramdrupskovvej 20A, 6000 Kolding
Fair El & Gas til mindre og mellemstore virksomheder

Fair El & Gas er en del af Danmarks største energimæglervirksomhed, Energi Team ApS, og er etableret for at skaffe små og mellemstore erhvervskunder fordelagtige storkundeaftaler på el og naturgas.

Bramdrupskovvej 20A
6000 Kolding

+45 25 44 22 81

Grønne produkter

Hvad er det helt rigtige for dig?

GRØN

Den grønne agenda fylder mere og mere – også i forretningslandskabet. Der findes mange muligheder for at investere i grønne produkter og indarbejde grøn energi i sin virksomhedsstrategi. Men hvor skal man starte, og hvad skal man investere i? Vi guider dig gennem junglen af tilbud.

 

Fra etablering af egne solcelleanlæg, køb af klimavenlig el via miljøcertifikater eller indgåelse af PPA-aftaler – der findes mange muligheder for at investere på det grønne marked. Vi hjælper dig med at finde de produkter, der er rigtige for dig.

 

 

Det kan nemlig være særdeles vanskeligt at gennemskue, hvilke grønne produkter det er værd at investere i. Hvis du drømmer om at gøre en reel forskel, vil du hurtigt erfare, at markedet for grønne produkter er svært at navigere i.

 

 

Samtidig hjælper vi dig også med at klarlægge, hvad formålet med investeringen er. Hvad ønsker du at lægge vægt på, og hvordan gør du opmærksom på det? Fra store brandingkampagner til nedtonede CSR-rapporter – vi hjælper dig med at finde ud af, hvordan du integrerer de grønne produkter i din overordnede virksomhedsstrategi.

 

Samtidig har vi også et blik for lovgivningen på området og kan rådgive dig om, hvad f.eks. Forbrugerombudsmanden dikterer, samt hvornår du kan opnå statsstøtte til dine grønne investeringer.

Derfor skal du vælge os

Kunde udtalelser